SALESFORCE IMPLEMENTATIE

Intigris en Salesforce.com zijn partners in het bieden van cloud oplossingen. We hebben een team van gecertificeerde Consultants en Developers met jarenlange ervaring in het implementeren van Salesforce oplossingen. Sense IT  is een full-service provider en helpt u bij het uitvoeren van Salesforce projecten van begin tot eind:
Consulting
Opstellen van een business case gedreven ontwerp en architectuur om uw bedrijfsprocessen te verbeteren door middel van Salesforce oplossingen.

Configuratie
Inrichten van uw Salesforce omgeving voor Sales, Service en Marketing, aansluitend op uw behoeften en processen. Ook voor applicaties vanuit de AppExchange zoals DocuSign, FormAssembly, VerticalResponse, Conga Composer Kimble of Webservices.nl.

Development
Ontwikkelen van Force.com bedrijfsapplicaties op het Salesforce1 Platform, het uitbreiden van de functionaliteiten met VisualForce of Apex of het integreren met andere systemen.

Support
Ondersteuning bij het beheer van uw omgeving, aanpassen of uitbreiden van de configuratie en training.
Implementaties doen we met een Agile project aanpak waarbij we in samenwerking met u in iedere sprint, met een vaste lengte van 1 tot 4 weken, een werkend product opleveren.