APP DEVELOPMENT

Sense IT heeft alle kennis en ervaring in huis voor het ontwikkelen van Force.com, Heroku, Mobile en AppExchange Apps op het Salesforce1 Platform.

Force.com
Wanneer u een bedrijfsapplicatie nodig heeft die niet binnen de standaard Sales, Service en Marketing applicaties van Salesforce valt, dan bieden Intigris en het Salesforce1 Platform de oplossing! We ontwikkelen Force.com applicaties voor het automatiseren van uw bedrijfssprocessen. Dit kan gaan om nieuwe applicaties, maar ook om het migreren van bestaande (maatwerk) applicaties naar het platform.

Heroku
Salesforce wordt gezien, onder andere door Gartner, als de marktleider binnen de leveranciers van applicatie Platform-as-a-Service (aPaaS) oplossingen. Naast Force.com is dit met name te danken aan Heroku, dat sinds 2010 onderdeel is van het productportfolio van Salesforce. Heroku biedt de mogelijkheid om snel applicaties te ontwikkelen en ondersteunt daarbij een groot aantal programmeertalen. Uw eigen applicaties draaien bij Heroku ook volledig in de cloud. Heroku is uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van onze technology stack en we ontwikkelen onder andere mobiele applicaties, webservices en integraties met Salesforce op Heroku.

Mobile
We doen steeds meer op onze smartphones en tablets, en steeds minder met onze desktops en laptops. Vandaar ook dat steeds meer bedrijven kiezen om hun applicaties “mobile first” te ontwikkelen. Intigris ontwerpt en ontwikkelt Mobile Apps op het Salesforce1 Platform voor uw klanten en werknemers en helpt u ook deze Apps in-house of via de App Stores te distribueren.

AppExchange
Naast het ontwikkelen van uw interne bedrijfsapplicaties op het Salesforce1 Platform, ondersteunen we u ook met het ontwerpen, ontwikkelen en distriburen op de AppExchange van uw eigen commerciele applicaties. Een goed voorbeeld hiervan is onze eigen FieldBuddy oplossing voor field service automation.